Luftens bedste miljøvalg

Sunclass Airlines flyver hvert år 2,3 millioner skandinaver på ferie rundt omkring i verden og tilbage igen. Det kan vi naturligvis ikke gøre, uden at det påvirker miljøet. Men vi sørger for, at byrden bliver så lille som overhovedet mulig.

Først med miljøomtanken

Allerede i midten af 1990’erne satte vi miljøet på dagsordenen og besluttede, at vores virksomhed skulle gøre en aktiv indsats for at reducere belastningen. På det tidspunkt var vi de eneste i industrien, der havde den holdning. Gennem de seneste par år har mange andre flyselskaber heldigvis også taget de grønne briller på.

Miljø tænkt ind i virksomheden

I dag er miljøhensyn en indgroet del af virksomheden, og vi arbejder målrettet med de udfordringer, der naturligt nok opstår, når man transporterer så mange mennesker rundt i verden. Vores arbejde betyder, at vi også betragtes som et af Skandinaviens førende flyselskaber, når det handler om at vise respekt for miljøet. Det er vi naturligvis stolte af.

Bedste miljøvalg på markedet

Vi er blevet kåret som det bedste miljøvalg på det skandinaviske rejsemarked. Prisen blev givet som anerkendelse for et årelangt og seriøst miljøarbejde.

Mange tiltag

Hensynet til miljøet er en vedvarende opgave. På de efterfølgende sider kan du læse mere om vores mange initiativer, og hvad du selv kan gøre for at hjælpe.