Klimakompensation

Mere bæredygtig ferie med klimakompenserede flyrejser

Som et af de eneste store flyselskaber i Norden klimakompenserer vi nu alle flyrejser, vi udfører. Klimakompensationen gælder for alle rejsende om bord på et af vore fly, uanset om rejsen er købt hos et af vore egne rejseselskaber Spies, Ving og Tjäreborg.fi, eller igennem andre selskaber, som anvender Sunclass Airlines som flyoperatør. Spies, Ving og Tjäreborg klimakompenserer derudover alle flyrejser, uanset hvilket flyselskab der flyves med. Med det nye klimakompensationsinitiativ gør vi det lettere for vores mange flygæster at rejse på en måde, der er mere bæredygtig. Klimakompensationen er gældende for alle flyrejsende fra og den 29. april 2019 og medfører ikke en ekstra omkostning for kunderne.

Det er vigtigt for os, at klimakompensationen virkelig nytter. Derfor samarbejder vi med Natural Capital Partners, der er førende globalt inden for kompensering af CO2-udslip. Projekterne vi har valgt at investere i, bidrager til at nå FN's verdensmål for bæredygtig udvikling inden for både klimaforandringer og på flere andre områder. Samtlige projekter følger også den globale standard, The CarbonNeutral Protocol, som ikke bare dækker kuldioxid – men samtlige drivhusgas-udledninger. Projekterne bidrager desuden med at skabe adgang til rent drikkevand, arbejdspladser og infrastruktur, ligesom de fokuserer på øget sundhed og har en positiv indflydelse på hele samfund og hjælper mere end 125.000 mennesker årligt. Vores klimaprogram støtter projekter, som i første fase er baserede i Østafrika, Gambia, Sri Lanka, Tyrkiet og Spanien – lande som vores egne rejseselskaber sælger rejser til.

Du kan finde meget mere information og læse mere om klimaprogrammet på vores rejseselskabers hjemmesider ved at klikke her