Maden om bord

Maden om bord

Et godt måltid mad er en vigtig del af en god rejse. Når du flyver med Sunclass Airlines, kan du derfor sætte ekstra krydderi på rejsen med noget godt på tallerknen.

Gastronomisk rejse

Vi vil gerne bevise, at flymad sagtens kan være lækkert og smage godt. Derfor samarbejder vi med nogle af Skandinaviens førende leverandører af mad og drikkevarer. Det handler om råvarerne og om at gøre sig umage. Og så er vi ikke bange for at bruge krydderier, så vores gæster også kommer rundt i verden rent smagsmæssigt. Til vores yngste passagerer serverer vi selvfølgelig nogle børnevenlige retter.

Mad med omtanke

Hvor det kan lade sig gøre, benytter vi i vid udstrækning økologiske og miljøvenlige produkter. Kaffen på flyet er Rainforest Alliance-certificeret, så vi både værner om miljøet og sikrer, at kaffebonden behandles efter Fairtrade-reglerne. 

Specialdesignet service

Mad spises også med øjnene. Og selv om den begrænsede plads betyder, at vi må lade porcelænstallerknerne blive på jorden, er vi alligevel stolte af vores specialdesignede service. Det sikrer, at maden præsenteres bedst muligt inden for de gældende rammer.

Sådan bestiller du

Ønsker du mad om bord på flyet, skal du bestille det hos Sunclass Airlines. Husk blot at ringe på +45 72223591 senest 24 timer før afrejsen, så vi kan give kokken besked. Har du yderligere spørgsmål, kan du få svar her.

Nyhed - til en særlig lejlighed

Har du noget særligt at fejre eller vil I blot forkæle jer selv lidt ekstra på flyrejsen? Du har mulighed for at opgradere din Sunclass Menu til en Premium Menu på udrejsen, når du flyver på Økonomi Class eller Plus Class.

Opgraderingen kan du også bestille ved at ringe til Sunclass Airlines på tlf. +45 72223591.

Særlige ønsker?

Har du specielle ønsker til maden, måske på grund af allergi eller andet? Vi har specialmåltider til diabetikeren, glutenallergikeren og vegetaren.

På grund af skærpede krav til hygiejnen ombord og passagerer med eventuelle luftbårne allergier henstiller flyselskabet til, at man ikke medbringer egen mad ombord på flyet.

Som allergiker har du, når du flyver med Sunclass Airlines, mulighed for at bestille specialmad om bord i henhold til mulighederne beskrevet ovenfor.

Lider du af svær allergi, (f. eks. svær nøddeallergi) eller af flere forskellige allergier, foreslår vi, at du tager kontakt til Sunclass Airlines.