Hvem er vi?

Hvem er vi?

Sunclass Airlines gik i luften den 31. oktober 2019, men vores historie går længere tilbage. Inden vi blev til dem, vi er i dag, var vi kendt som Thomas Cook Airlines, MyTravel Airways, og tidligere endnu hed vi Premiair.

Sunclass Airlines arbejder tæt sammen med vores touroperatører, Spies i Danmark, Ving i Sverige og Norge og Tjäreborg i Finland.

Her på sitet kan du læse mere om vores forskellige serviceydelser, finde billeder og tekniske oplysninger om vores fly og se ledige stillinger. Du kan også læse mere om de indsatser, vi gør over for miljøet. Som en af verdens førende aktører i luften er det noget, vi har stor fokus på.

Vigtige årstal

1961: SAS etablerer Scanair som selskabets charterflyselskab. Det får i første omgang hovedkontor i København, men flytter i 1965 til Stockholm.

1965: Simon Spies opkøber det konkursramte Flying Enterprise og omdøber det til Conair. Købet af Boeng 720-fly i 1967 markerede overgang til at flyve med jetfly.

1994: Premiair etableres ved en sammenlægning af Conair og Scanair. Selskabet får hovedkvarter i København. En væsentlig årsag til dette er, at Danmark – modsat Sverige – er medlem af EU.

2002: I maj 2002 skifter Premiair navn til MyTravel Airways.

2008: En af verdens største rejsevirksomheder etableres gennem sammenlægningen af Thomas Cook Group plc og MyTravel Group plc. MyTravel Airways bliver til Thomas Cook Airlines.

2013: Thomas Cook Airlines bliver en del af Thomas Cook Group Airline.

2019: Thomas Cook Airlines bliver til Sunclass Airlines.